Kleintje carnaval was gezellig

Tijdens de carnavalsdagen waren er in De Engelenburcht een aantal leuke carnavalsactiviteiten. Op vrijdag deden de 55+’ers de aftrap, waarbij de inwendige mens weer goed werd verzorgd en de muzikale invulling door Blue Flamingo gezellig was, maar niet te hard. De tonpraoters Hans Eijkemans alias de honderdjarige Hannes, en Christel van den Dungen alias Manon van de autowassalon kregen de lachers goed op de hand. Kapel de Draokebollen bracht met muziek en zang het echte carnavalsgevoel, waarop het publiek gelijk reageerde met een polonaise. Namens de Federatie Europese Narren deelde Leon van Buul onderscheidingen uit aan Wilbert, voor de jarenlange muzikale verzorging en aan de leden van het organisatiecomité t.w. Jo, Maartje, Wyno, Daan en Francien. Door de tussendoor gehouden tombola ging niemand met lege handen naar huis. Veel dank aan de grote groep sponsors waaronder PLUS Mulder, Masterpiece Financials, cafetaria D”n Dijk, Fa. Pardoel, Dhr Hoover, Knipperz, Fa. Van Oosterhout en Riitano. De organisatie kan terugzien op een geslaagde avond, waarvan de bezoekers hebben genoten.

Op zaterdagavond had Maarten Hoogaars, na vele jaren zonder live-muziek, zijn vrienden van de formatie Quatz uit Uden meegebracht. Zij speelden in rock-tempo carnavalsnummers en andere Nederlandstalige muziek uit lang vervlogen jaren. Een leuke, energieke band, al was de harde muziek en een carnavalsavond zonder traditionele deun, voor de bezoekers wel even wennen.

Op zondagmiddag was er, mede door het slechte weer, een gezellig drukke kindermiddag waarbij Kids-dj de jeugd en hun ouders bijzonder goed vermaakte.