Samen voor ouderen

Op 11 april, de zaterdag voor Pasen, werden op initiatief van Erol van den Bergh en Bob Mulder, de bewoners van alle verzorgingshuizen in ’s-Hertogenbosch in het zonnetje gezet. Deze ouderen mogen nu geen bezoek ontvangen en raken steeds meer in een isolement. Daarom wilden Erol en Bob zorgen dat er toch een beetje paasfeest binnenkwam.

Op vrijdag werden door een aantal vrijwilligers in sportzaal Engelerhout 3000 goodiebags gevuld met onder andere paaseieren van Plus Mulder, producten van Bolletje, chocolade van Mars, een woordzoeker, een poster met gedicht en een bloemetje dat beschikbaar werd gesteld door burgemeester Mikkers en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Met het initiatief Samen voor Den Bosch willen Erol en Bob ook ondernemers helpen die momenteel hard hulp kunnen gebruiken. Zo heeft Plus Mulder het bedrijf AGF van Boekel geholpen met het verkopen van hun voorraad en nu helpen zij hen met het beschikbaar stellen van een koelbus voor de bezorging van de goodiebags. Daarnaast is bloemenkwekerij Antonia geholpen om hun bloemen toch kwijt te raken op een mooie plek. Een bijzonder leuke actie in deze bijzondere tijd.