Lopend vuurtje

Een andere kerst?!

Een kort programma met livemuziek, bijzondere beelden, een goed verhaal en iets lekkers in De Engelenburcht – zo wordt kerst dit jaar tóch nog een beetje gezellig. Meld je aan via lopendvuurtjeEngelen@gmail.com Zet bij het onderwerp: 23 dec, en vermeld: voor- en achternaam van deelnemers, en voorkeur voor starttijd: 16, 17 of 18 uur. Inschrijven kan t/m 20 december. Daarna zullen wij, op basis van de dan geldende regels, de deelnemers inplannen. Uiteraard houden we zoveel mogelijk rekening met de aangegeven voorkeur. Deze bijeenkomst vindt plaats onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronaregels.

Verhalenwedstrijd

Schrijf een pakkend, grappig, verrassend of bijzonder verhaal van max 600 woorden over ‘Een andere kerst?!’ en mail dit naar lopendvuurtjeEngelen@gmail.com.  Vermeld bij het onderwerp: Verhalenwedstrijd.  De mooiste verhalen worden voorgedragen tijdens ‘Een andere kerst?!’ in de Engelenburcht en verschijnen in de Tweeterp van januari.

 Engelenspoor

Na de succesvolle berenactie, willen we u nu uitnodigen om vanaf 29/11 tot en met 01/01 een engel voor uw raam te zetten. Vanaf 23 december is via www.tweeterp.nl een speurtocht te verkrijgen. Geschikt voor jong en oud, door heel Engelen (dorp en kastelen).

Laat je licht schijnen

Laat je licht schijnen op Engelen. Bewoners van dorp en kastelen steken lichtjes aan in de tuinen, op balkons en in raamkozijnen. Zo delen we wat licht in deze donkere tijd en zorgen we ervoor dat iedereen een sfeervol ommetje kan lopen na het kerstdiner, of tussen de gangen door.

Kerstavond 24 december en eerste kerstdag 25 december, 19-21 uur

Voor alle activiteiten geldt: we houden ons aan de dan geldende Coronaregels en we vragen uw medewerking daaraan.

Organisatie: Dieze Podium, Engelenburcht, Kloostertuingroep, Heemkundekring Angrisa, Katholieke en Protestantse kerk, Muziek op de Dieze, Burgers van Betekenis, Seniorenvereniging