Geslaagde spook- en horrortocht

Op zaterdag 30 oktober organiseerde FC Engelen samen met jeugd- en jongerenwerk De Schuilplaats een grootse Halloween spook- en horrortocht door Engelen. Bleef de route in een voorgaand jaar beperkt tot Engelerpark, nu werd bijna heel het dorp aangedaan. Van kerkpleintje tot 29 oktoberplein en Aalscholverlaan. Op 13 plaatsen was een spookachtige plek ingericht. Er was geen enkele moeite gespaard om met 50 figuranten, diverse licht- en geluidseffecten en rook, de jeugd aan het schrikken te maken. Op verschillende plaatsen was een tent opgebouwd en in de Togenaarstraat was door bewoners zelfs een echt spookhuis gecreëerd. Ruim 300 deelnemers deden mee. De jongsten gingen om 19.00 uur van start, de ouderen wat later. Ondanks dat het begin wat regenachtig verliep, kan de organisatie terugzien op een zeer geslaagd evenement.