Tweede verjaardag Herberg Haverleij

Op zondagmiddag 21 november jl. werd in Herberg Haverleij de tweede verjaardag gevierd. We spreken voorzitter André Dirks en eten gelijk een gebakje met daarop het logo. Gezien het aantal bezoekers bij het koffie drinken op maandag en donderdag en bij alle overige activiteiten voldoet deze ontmoetingsplaats zeker aan de behoefte. Door de coronamaatregelen is het momenteel maneuvreren tussen wat mag wel en wat mag niet. Er zijn helaas geen avondactiviteiten, maar de activiteiten overdag kunnen met QR-controle wel doorgaan. Ook deze zondagmiddag was er flinke belangstelling en werd er gelijk middels een enquete gevraagd naar de activiteitenwensen van de aanwezigen. Zo is het bestuur steeds bezig met de toekomst en is dit ‘huiskamerproject’ bij voldoende vrijwilligers, in het nieuwe Engelen, zeker een blijvertje en hopelijk een voorbeeld voor de oude dorpskern.