Schitterende Koningsdag

Na twee jaar afwezigheid door de coronacrisis was het plein bij De Engelenburcht op woensdag 27 april weer vol met activiteiten. Met drie grote gratis attracties voor de jeugd heeft het Koningsdagcomité kosten nog moeite gespaard om het jong en oud weer naar de zin te maken. Wat hebben we dat gemist en zijn we blij dat het weer mag! En ook het weer werkte nog eens prima mee.

De dag begon weer traditioneel met de versierde fietsen achter harmonie Oude Post uit ’s-Hertogenbosch. Met ruim 65 deelnemers weer een aardige stoet. Veel mensen toonden belangstelling en hadden de vlag uitgehangen. Bij De Engelenburcht reikte Philip van Beek namens de bestuursraad mooie prijzen uit.

De vrijmarkt trok een groot aantal bezoekers en er werd goed verkocht. Ook lieten zich een aantal kinderen mooi schminken en speelden met leuke kleinere spelletjes. Voor de inwendige mens waren er poffertjes, wafels en een snackmobiel. In de middag bracht de muziek van JJS Productions de stemming er goed in. Veel dorpsgenoten bleven lekker hangen en genoten van een drankje, de klets met elkaar en de zon. Twee live-artiesten maakten het feest echt compleet.

Het enthousiaste organisatiecomité heeft met Thomas Beenen een nieuw lid in het team, maar is nog op zoek naar meer uitbreiding. Ze kijken moe, maar voldaan terug op een zeer geslaagd dorpsevenement met veel belangstelling en lekker weer.