Zou onze lieve Sint nu wel komen?

Hits: 1195

Op zondag 19 november a.s. hopen we dat Sint en een groot aantal van zijn Pieten weer een bezoek komt brengen aan ons mooie Engelen.

De Sint wordt tussen 13.00 uur en 13.30 uur verwacht aan de kade van de Graaf van Solmsweg. Hier zal de Sint worden welkom geheten door de wethouder.

We hebben gehoord dat Smulpiet dit jaar naar Engelen komt. Met deze piet beleef je de gekste verhalen… wat zal hij dit jaar in Engelen meemaken? Benieuwd? Kom dan zeker op tijd naar de vernieuwde sfeervolle kade. Hier zullen de kinderen op een leuke manier extra in de stemming worden gebracht om de Sint en zijn Pieten binnen te halen. Als Sint de kindjes van Engelen een handje heeft gegeven en alle knutseltjes in ontvangst heeft genomen vertrekt hij samen met zijn Pieten richting de Engelenburcht waar het Sinterklaasfeest om 14.30 uur zal los barsten. De Sint en zijn Pieten willen graag dit feest met jullie vieren. Komen jullie ook?

Ook dit jaar gaan we de zaal opfleuren met tekeningen die de peuters, kleuters en kinderen van groep 3 en 4 voor de Sint hebben ingekleurd. Hopelijk gaat alles goed met de pakjes en heeft de Sint voor alle hardwerkende kinderen een leuke verrassing meegebracht.

Donateursactie van Engelens Belang gemist? Dan kunt u alsnog een bijdrage afgeven bij Mariska van den Heuvel, Oeverzwaluw 16.