11e Avondvierdaagse goed gestart

Hits: 384

Met ruim 550 deelnemers en lekker wandelweer ging op dinsdag 5 juni de 11e editie van de Engelense Avondvierdaagse van start.

We spreken Annemarie Hoevenaars van het nieuwe organisatieteam: ‘Het goede draaiboek wat het oude comité heeft achtergelaten, wordt dit jaar één op één gebruikt. Uiteraard zijn er wel ideeën voor veranderingen zoals bijvoorbeeld de website, maar eerst maar eens kijken hoe het allemaal loopt. Het nieuwe team ervaart dat er heel wat op hen af komt. Met name de grote hoeveelheid dorpsactiviteiten in deze periode, waarbij steeds weer een beroep wordt gedaan op dezelfde vrijwilligers en sponsors. Er moet zeker een overleg komen.’ Het aantal sponsors is echter gelijk aan eerdere jaren en de sponsorwand op de hoek Vutter/Haverlij is weer mooi gevuld.

In het nieuwe team is Jos van de Wouw de voorzitter en Ger Scheepjens de penningmeester. Ted Tolboom en Frank Dobbelsteijn trekken de kar bij de logistiek. Cindy van der Zanden en Hedwig ten Dam regelen de vrijwilligers. Bovendien is Hedwig ook verantwoordelijk voor de routes en de sponsors. Annemarie Hoevenaars doet de PR en het aanmelden.

De eerste avond vertrokken de lopers enthousiast bij de Engelenburcht. Meteen na de start van de 3, 5 of 10 kilometer werd iedereen verwend met een goed gevulde rugzak van PLUS Mulder.