Vissen aan de Vlacie

Hits: 269

Op zaterdag 29 september werd de uitgestelde viswedstrijd aan de Vlacie gehouden, die jaarlijks een onderdeel vormt van de Vakantiejeugdweek aan het einde van de zomervakantie.

Er waren 35 vissers die deelnamen onder toeziend oog van ouders, grootouders en toeschouwers. Het weer was fantastisch en de sfeer gemoedelijk en gezellig. John Bouley, Frank van Breemen en Ton Richt hadden wederom geen enkele moeite gespaard om er een leuke activiteit van te maken. Ze hadden het schoonmaken van de vijver weer goed geregeld met de gemeente. Alles zag er perfect uit. Tijdens de wedstrijd had PLUS Mulder een tapaskraam staan voor gratis snoep, een hartig hapje en een drankje.

Voor alle deelnemers was er een mooie medaille, een petje en een goed gevulde PLUS rugzak. Helaas werd er dit jaar wat minder vis gevangen en werd het geduld van de jeugd aardig op de proef gesteld. Tijdens de prijsuitreiking ging de beker voor de 1e prijs naar Yael Nijlholt met 48 cm vis, de 2e prijs ging naar Nick v.d. Linden met 29 cm vis en de 3e prijs werd gewonnen Joey Heinrichs met 27,5 cm vis. De organisatie kan terugzien op een geslaagde middag.