Gezellige ontvangst Sint

Hits: 252

Op zondag 18 november jl. was het weer bijzonder druk aan de Graaf van Solmsweg bij een zonnige, maar koude aankomst van de Sint.

De kade was weer leuk aangekleed en presentator Gabri bracht de stemming er goed in. Twee meisjes verkleed als cadeau deelde aan alle kinderen vlaggetjes uit. Na flink zingen en roepen kwam de boot van Wolthuis met daarop ruim 30 Pieten en natuurlijk de Sint in beeld. Even leek het erop dat de boot niet zou aanleggen, maar gelukkig gebeurde dat wel. Als eerste kwamen de danspietjes van boord die gelijk op het podium aan de kade een leuke show weggaven. Daarna werd de Sint ontvangen door wethouder Jan Hoskam. Na het geven van ontelbare handjes ging Sint Nicolaas met een taxi naar de mooi versierde Engelenburcht waar vooral het podium er prachtig aangekleed uitzag. In afwachting dat de Goedheiligman zou binnenkomen hadden snoeppiet en sportpiet een leuke act om de jeugd meer te laten bewegen. Toen de Sint er was gingen ook de danspietjes weer los met enkele leuke optredens waaraan ook de jeugd volop meedeed. Tot slot werden de cadeautjes uitgedeeld. Het organisatieteam kan terugzien op druk en goed geslaagd kinderfeest.

Dank

Om alle activiteiten van Engelens Belang mogelijk te maken waren er in de weken daarvoor bijna veertig vrijwilligers huis aan huis gegaan om een vrijwillige bijdrage op te halen. Hieraan is weer op bijzonder gulle wijze meegedaan. Dank aan iedereen die zich hiervoor heeft ingezet.