Engelens Kadekoor

Het Kadekoor is in 1994 ontstaan naar aanleiding van Maritiem 's-Hertogenbosch.
Enkele enthousiaste bewoners zwaaiden de schippers uit, en zongen luidkeels zeemansliederen.


Jarenlang heeft het koor levens- en zeemansliederen gezongen.
Sinds beginjaren 2000 heeft Erwin van Geenen de muzikale leiding op zich genomen, en is het repertoire langzamerhand gewijzigd: van Beatles tot Paul de Leeuw, van Pointer Sisters tot licht klassiek. Na Erwin heeft Marij van Heijster enkele jaren voor het koor gestaan, en sinds 2014 zingen we onder de enthousiaste leiding van Edit Bartos. Het repertoire werd weer aangevuld met enkele fraaie nummers.
Het koor zingt zowel a capella, als met begeleiding, piano, gitaar en/of bas.
Het koor heeft zo'n 20 leden, maar kan altijd enthousiaste zangers gebruiken...... Vooral onze tenoren en bassen zullen wat versterking prettig vinden.
Het koor verzorgt enkele malen per jaar een optreden, bijvoorbeeld bij de Dag van het Park, Korenfestival in Drunen, Muziek op de Dieze.
We repeteren op maandagavond in de Engelenburcht van 20.15 – 22.00 uur. Daarom..... wil je niet alleen onder de douche of in bad blijven zingen, kom dan gerust eens langs op onze repetitie-avond en kijk of het Kadekoor iets voor u is.
Neem gerust contact op met het secretariaat:
Cecile Brinkhoff, Hoogveldweg 8 Engelen, 073-6133782 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.