Sport

Bridgeclub 55+

Engelen kan er niet meer omheen, de bridgeclub 55+ Engelen is een volwassen club geworden. En zo oud is deze club nog niet eens.

Lees meer

Damesgymclub

Sportief én gezellig

Ondanks het feit dat de damesgymclub in Engelen geen grote bekendheid geniet, vierde deze vereniging twee jaar geleden wel haar vijftigste verjaardag. Onbekend is hier echter niet onbemind, want de club voorziet sinds 1963 wel degelijk in een behoefte bij de vrouwelijke inwoners van Engelen en Bokhoven, namelijk een uurtje fijne ontspanning door inspanning en vooral gezelligheid.

Read more

Golfclub Burggolf Haverleij

BurgGolf Haverleij Den Bosch is de thuisbasis voor Golfclub BurgGolf Haverleij. De vereniging organiseert voor de leden gedurende het hele jaar wedstrijden. De vereniging is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het spelniveau van de leden. Zij coördineert o.a. de jeugdlessen en registreert de handicaps van de leden.

Lees meer

Hardloopclub Engelen

Wij zijn een groep enthousiaste loopliefhebbers en trimmers.
We zijn in 1992 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een heuse vereniging. Sinds april 1994 zijn we aangesloten bij de K.N.A.U.

Read more

HSV De Meer

Ons viswater is het noordelijk Engelermeer dat is gelegen in een zeer rustige natuurlijke omgeving en rijk aan vis.

Read more

Tafeltennisvereniging Recrea

Wie kent de Recrea?

Als we verschillende inwoners van Engelen en Bokhoven vragen waar deze vereniging zit, krijgen we toch wel veel vragende blikken terug. Natuurlijk weten wij wel waar die vereniging zit maar we wilden ook eens weten hoe het zat met de naamsbekendheid.

Read more

Tennisvereniging Engelen

Tennisvereniging Engelen is een bloeiende vereniging met zo'n 500 leden. We beschikken over 7 pas vernieuwde "all weather" banen en zijn aangesloten bij de KNLTB.

Read more

Voetbalvereniging FC Engelen

Missie en Visie

Het bestuur van FC Engelen acht de volgende zaken en doelstellingen van belang, welke (mede-) bepalend zijn voor het te voeren beleid in de komende 3 jaar:

Read more