Golfclub Burggolf Haverleij

BurgGolf Haverleij Den Bosch is de thuisbasis voor Golfclub BurgGolf Haverleij. De vereniging organiseert voor de leden gedurende het hele jaar wedstrijden. De vereniging is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het spelniveau van de leden. Zij coördineert o.a. de jeugdlessen en registreert de handicaps van de leden.

 

Lidmaatschappen

Privé lidmaatschap
Met het lokale privé-lidmaatschap van BurgGolf bent u lid van de Golfclub BurgGolf Haverleij en verkrijgt u speelrecht op de 18-holes golfbaan, de 9 holes par-3 baan en de oefenfaciliteiten. U kunt als lid meedoen aan clubactiviteiten, denkt u aan o.a. gezelligheidswedstrijden, qualifying wedstrijden en uiteraard clubkampioenschappen. Tevens bent u aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie en u kunt uw golfvaardigheidsbewijs of handicap registreren.

Voor golfers die graag vaak op verschillende banen spelen is er het nationale BurgGolf lidmaatschap. Nationale leden kunnen op alle BurgGolf banen onbeperkt spelen. Dat zijn dus eigenlijk 8 lidmaatschappen in één.

Jeugdlidmaatschap
Als jeugdlid kun je onbeperkt golfen bij BurgGolf Haverleij Den Bosch; op de grote baan als je baanpermissie hebt en op de par-3 oefenbaan als je nog geen baanpermissie hebt gekregen. Je kunt net zo vaak spelen als je wilt met vriendjes, vriendinnetjes en familie het hele jaar

Voor meer informatie over de vereniging kunt u contact opnemen met Tineke Hamming Bestuurslid Ledenbeleid, Communicatie & PR Golfclub BurgGolf Haverleij
Telefoonnummer 06-51465658
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bedrijfslidmaatschap
Voor bedrijven is er het BurgGolf lidmaatschap van de Businessclub; met het meerbanen concept van BurgGolf een unieke propositie voor het bedrijfsleven. Door heel Nederland kunt u uw relaties onderhouden met als setting een van de mooie BurgGolf banen. Championship courses, goed geoutilleerde accommodaties, waaronder professionele vergaderfaciliteiten en uitgelezen horeca gelegenheden maken BurgGolf tot een prachtig verlengstuk van uw bedrijf.

Voor meer informatie over het bedrijfslidmaatschap kunt u contact opnemen met afdeling Sales & Events via 073 – 639 01 01 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..