Hardloopclub Engelen

Wij zijn een groep enthousiaste loopliefhebbers en trimmers.
We zijn in 1992 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een heuse vereniging. Sinds april 1994 zijn we aangesloten bij de K.N.A.U.

Behalve de sportieve prestatie, die iedereen voor zichzelf bepaalt, is de onderlinge sfeer bij ons heel belangrijk. Jong en oud, wedstrijdatleet of recreant, iedereen traint met elkaar en gaat vriendschappelijk met elkaar om. Dat willen we graag zo houden.

Het doel om te beginnen met de loopsport is verbetering van de algehele conditie om blijvend overgewicht kwijt te raken - voorbereiding op sportieve vakanties om na ziekte of blessures weer te beginnen met lopen - het onder deskundige leiding beoefenen van de loopsport - het verbeteren van de loopconditie - het in een gezellige sfeer samen bezig zijn.

Hoe? Alle trainingen worden zo opgebouwd dat het voor bijna iedereen mogelijk is mee te trainen. Toch is het ook zo dat elke atleet in staat is om optimaal te trainen.
Wanneer? De trainingen worden gehouden op maandag, woensdag en vrijdag aanvang 19:30 uur.
Waar? De looptrainingen worden in principe in en rond Engelen gehouden. Als mogelijke afwisseling kan incidenteel een bostraining ingelast worden. De zomertraining start op 01/04 vanaf het gebouw van de politie in Engelen hoek Beverspijker- de Haverleij. De wintertraining start op 01/10 vanaf de sportzaal aan De Taling.

Voor meer informatie www.ahlcengelen.nl