Volleybalvereniging ESRO '80

Volleybalvereniging ESRO '80 zoekt nieuwe leden!
Denk je volleyballen, lijkt mij wel iets, kom dan eens kijken bij volleybalvereniging ESRO '80.

 

Bij deze club volleyballen 3 groepen op een verschillend niveau, te weten een damesgroep die 1e klasse speelt in de Bosche Bedrijfscompetitie en een herengroep die ook 1e klasse speelt in deze competitie.

Deze twee groepen trainen onder deskundige begeleiding op donderdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in sportzaal Engelerhout te Engelen. De 3e groep zijn heren die in de 3e klasse spelen en zij volleyballen recreatief op donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in sportzaal de Meander in de Maaspoort. Alle groepen kunnen nog enkele mensen gebruiken. Voor de 2 groepen in Engelen moet men wel enige volleybalervaring hebben.

Heb je interesse kom dan langs en neem sportkleding mee (de eerste trainingen zijn gratis) of neem telefonisch contact op met Henny van Eijk (073-6414983) of Elske van Zanten (073-6418362).

Bezoek ook onze website www.esro80.nl voor nadere informatie.

Volleybalvereniging ESRO '80 heeft 3 groepen en deze trainen en spelen allemaal op donderdagavond. De Damesgroep en Heren 1spelen 1e klasse in de Bosche Bedrijfscompetie (BBVF) en zij trainen onder deskundige begeleiding op donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur in sportzaal Engelerhout te Engelen. Deze sportzaal heeft 2 volleybalvelden en er zijn ook 2 trainers aanwezig. Voor beide groepen staat lekker fanatiek trainen, maar ook gezelligheid tijdens de trainingen voorop, en na de trainingen wordt en altijd gezellig onder genot van een hapje en een drankje nagepraat in het sportcafé van de sporthal. Voor deze 2 groepen moet men wel enige volleybalervaring hebben.

Heren 2 speelt in de 3e klasse van de BBVF en hier staat recreatief volleyballen op de 1e plaats. Zij spelen op donderdagvond van 20.30 tot 22.00 uur in sportzaal De Meander in de Maaspoort. Hier is geen trainer aanwezig. Gezelligheid en lekker ballen is het belangrijkst en na afloop wordt er in de kleedkamer onder genot van een drankje nagepraat. ESRO '80 is een gezellige club, waar iedereen elkaar kent en die voor iedere type volleyballer plaats heeft. Voor competitie spelen hoeft niet te worden betaald, men betaald enkel contributie.

Ieder jaar organiseert onze evenementencommissie 2 activiteiten en hieraan kan door de leden en hun aanhang worden meegedaan. Hiervoor, is afhankelijk van de activiteit, een kleine bijdrage beschuldigt.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het bestuur of gewoon in de sportzaal langs komen. Neem wel je sportkleding mee, want je kun meteen meedoen.