Veel goede voornemens bij Recrea

Hits: 537

Op donderdagavond 26 januari jl. organiseerde Tafeltennisvereniging Recrea een geslaagd Goede Voornemens Toernooi. Rond 19.00 uur gingen ruim 20 jongeren van start en hiermee waren gelijk alle 5 de beschikbare tafeltennistafels maximaal bezet.

Spelleiders Paul van Merwijk en Remco Frenken hadden een aantal leuke wedstrijden opgezet en de jeugd genoot er zichtbaar van. Het aantal deelnemers was boven verwachting en ze hopen uiteraard dat een aantal spelers het zo leuk vond dat ze bij de vereniging blijven hangen. Ook bij de volwassenen waren er een kleine 20 deelnemers. Financieel werd dit toernooi ondersteund door een BIG-bijdrage van de gemeente.

Voorzitter Bart de Visser vertelt: ‘Recrea kent een aantal jongere en volwassen leden. Op elke donderdagavond wordt er vanaf 19.45 uur getafeltennist in de Engelenburcht. Eerst tot 21.00 uur door de jongeren, daarna door de senioren. Elke week zijn er een aantal spelers die lekker recreatief komen spelen zoals de naam van de vereniging ook aangeeft. Een aantal spelen ook in competitieverband. Momenteel speelt Recrea met twee teams in de BBTF (Bossche Bedrijfs Tafeltennis Federatie). Het eerste team speelt in de eerste klasse, maar scoort momenteel wat minder, het tweede team speelt in de derde klasse en doet het daar prima.’

Recrea kan op dit moment best wel wat meer spelers gebruiken. Zowel bij de jeugd als de volwassenen. Dus als je er wel wat voor voelt om te gaan tafeltennissen, schroom dan niet en ga op donderdagavond eens kennis maken met deze snelle sport die goed is voor zowel lichaam als geest. Want je moet immers regelmatig felle sprintjes trekken, continu geconcentreerd spelen en steeds anticiperen op je tegenstander. En heb je geen tafeltennisbatje? Recrea heeft er genoeg!
Voor meer informatie: www.recrea-engelen.nl