‘Spring er weer uit’ op Koningsdag

Hits: 572

Op donderdag 27 april werken Engelens Belang en de Engelenburcht weer samen om van Koningsdag een mooie dorpsactiviteit te maken. Om 10.30 uur start de versierde fietsenoptocht aan de Aalscholverlaan met medewerking van de Koninklijke harmonie Oude Post. Om 11.00 uur is de ontvangst bij de Engelenburcht met voor iedereen een gratis kopje koffie met iets lekkers. Van 11.30 tot 13.00 uur zijn er enkele leuke spring attracties voor de jeugd tot en met 7 jaar met tussendoor lekkere broodjes knaks. Om 12.30 uur gaat de kindervrijmarkt van start. Van 13.30 tot 16.00 uur is er een bungee-trampoline voor alle jongeren van 8 jaar en ouder. Deelname kost € 3,50 voor de gehele dag. Aanmelden bij Christien Megens, de Vlacie 7.

Muziek op het plein

Het feest op het plein biedt muziek voor jong en oud.
Om 13.30 uur starten we met Kids Kings Disco voor de jeugd. Daarna volgt om 14.30 uur een optreden van de Engelense kapel De Laatbloeiers. Vanaf 15.30 uur start Drive Inn Disco El Mieno met een spetterde muzikale show. Tevens is er een live optreden van zangeres Silviah.
Voor de inwendige mens zijn er drankjes en diverse snacks verkrijgbaar aan de buitenbar. Bij slecht weer verplaatsen we het programma naar de zalen van de Engelenburcht.