Wijkbus Engelen-Bokhoven

De Vereniging Wijkbus Engelen-Bokhoven, opgericht in 2016, zorgt ervoor dat er in Engelen en Bokhoven een vorm van vervoer is op de momenten dat overdag tussen 09.00 en 15.30 uur de bus van Arriva niet rijdt.

De bus rijdt door Engelen en Bokhoven en rijdt daarna via winkelcentrum Helftheuvel en het Jeroen Bosch Ziekenhuis naar de achterzijde van het centraal station van ’s-Hertogenbosch. Het rijden van deze wijkbus wordt mogelijk gemaakt door de inzet van ongeveer 25 chauffeurs die als vrijwilliger de diensten rijden.
Ook de planning, coördinatie, administratie wordt gedaan door vrijwilligers binnen het bestuur van de vereniging. De Provincie Noord-Brabant en de gemeente ’s-Hertogenbosch hebben door het beschikbaar stellen van subsidies mogelijk gemaakt om deze bus te laten rijden. Deze luxe bus voor 8 passagiers wordt gehuurd van de firma Juijn uit Zaltbommel.
Wij hopen dat u veel gebruik zult maken van onze wijkbus zodat we ook in de toekomst kunnen blijven rijden. Wij wensen u een veilige, comfortabele en mooie reis toe. Voor meer informatie en de dienstregeling: www.wijkbusengelenbokhoven.nl