Contact

REDACTIE

Als je contact wil opnemen met de redactie van De Tweeterp om bijvoorbeeld een kopij wilt inzenden voor de volgende Tweeterp, kun je hieronder contact met ons opnemen. Zet dan wel graag “Redactie” in het onderwerp.

ADMINISTRATIE

Onze administratie doet er alles aan om alles in goede banen te leiden. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan of is er iets niet duidelijk dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze administratie. Vermeld daarbij wel het factuurnummer en de factuurdatum voor een snelle afwikkeling van je vraag en/of eventuele opmerking. En verwijs alsjeblieft in het onderwerp van het bericht naar de administratie.

WEBSITE-GERELATEERD

Wij doen er alles aan om deze website zo actueel mogelijk te houden. Zonder jouw hulp lukt het helaas niet altijd om alle gegevens juist weer te geven. Daarom een dringend oproep aan met name de verenigingen om de gegevens op de website te controleren en eventuele wijzigingen aan ons door te geven. Ook als je ‘breaking news’ hebt of zomaar iets kwijt wilt op onze website dan kan dat.