Jubileum Vakantiejeugdwerk

Op zaterdag 17 augustus is het 50 jarig jubileum van het Vakantiejeugdwerk in Engelen op een gezellige manier gevierd in een tent op de speelweide aan het Postekampke. In de middag was het, mede door het slechte weer, wat minder druk. De aanwezig jeugd genoot van de rodeostier en het springkussen. ’s Avonds was er volop belangstelling. Er waren een aantal genodigden aanwezig, waaronder Annie Cornelissen. Zij was 50 jaar geleden betrokken bij de start van deze jaarlijkse traditie. Christien, Ine, Frenk en Annemieke, die afscheid gaan nemen van het comité, werden door het publiek op enthousiaste wijze bedankt. Door de muziek van ReCo audio, met drie goede live-optredens, zat de stemming er goed in. Ook de verzorging van de bar door De Engelenburcht was prima. Het team Vakantiejeugdwerk kan terugzien op een mooie avond.