Zomerfeest in Italiaanse sfeer

Op zaterdag 31 augustus jl. organiseerde de bewonersvereniging van Slot Haverleij op het Oberonplein weer een zomerfeest met leuke programmaonderdelen.

We spraken Marloes en Annemoon van de organisatie: “Het feest is dit jaar in Italiaanse sfeer met een Italiaans buffet en pizza’s. We hebben ongeveer 200 eters en zijn dik tevreden.”

In de middag was er voor de kleintjes schminken en een springkussen. Voor de jeugd was er een pannakooi en tafeltennis en voor jong en oud was er ‘Ren je rot op het slot’. Quizmaster Jeffery Maas wist dit oude spel nieuw leven in te blazen met allerlei vragen over Engelen. De winnaars mochten steeds iets kiezen uit de grabbelmand.

Rond zes uur was het smikkelen van ter plaatse gebakken pizza’s in diverse smaken of van een zeer uitgebreid Italiaans buffet met lasagne, pasta’s en salades. Ter afsluiting was er ambachtelijk Italiaans ijs. Helaas werd de zomerse sfeer kort onderbroken door een flinke onweersbui. Een lampionnenoptocht in de schemering en de DJ’s Jens en Joery maakten het feest compleet.

De organisatie dankt Auto Haarsteeg, Floris makelaars, ReBrown lunchen, Marciano’s haarstyling, System D technische installaties, Booztlifestijle voeding in balans en PLUS Mulder voor de fantastische medewerking.