Engelens Weeknd daverend succes

Van 19 tot en met 22 september werd in het Engelerpark de eerste editie van het Engelens Weeknd georganiseerd. Erol van den Bergh en Bob Mulder hebben de handen uit de mouwen gestoken en hebben een financieel risico nog heel veel moeite gespaard om er een leuk en gezellig weekend van te maken. Tijdens de presentatie van dit evenement in maart aan het verenigingsleven was iedereen erg enthousiast maar dacht wel ‘als dat maar gaat lukken’. Nou, het is gelukt met zeven kermisattracties en vier dagen vol activiteiten met voor elk wat wils, voor jong en oud.

De aftrap op donderdagavond was meteen raak. Een volle tent deed mee aan de ‘Gooische bingo’ met leuke prijzen. Annie Kraaijkamp werd gehuldigd als vrijwilliger van het evenement.
Op vrijdagmiddag waren de leerlingen van beide Antonius Abt schoollocaties te gast. Zij kregen in de tent een lunch aangeboden en twee kaartjes voor de kermis. Ook waren er voor hen leuke spelletjes. De jeugd van de Matrix kreeg een goody-bag met ook wat te eten en gratis kaartjes.
Vrijdagavond was de tent gevuld met ruim 200 feestgangers die zich met veel discodreunen goed vermaakten.

Op zaterdagmiddag waren ongeveer 75 senioren naar de tent gekomen voor de seniorenlunch. De soep, de royaal belegde broodjes en het toetje smaakten prima. Met de zang van De Bossche Bluumkes en muziek van De Laatbloeiers werd het een leuke middag.
Op zaterdagavond was het volle bak in de tent. Ruim 350 bezoekers kwamen een gezellig feestje vieren. Jong en oud was aanwezig en mede door de goede artiesten werd het een echt dorpsfeest.

Op zondagmiddag was een leuk opgezette braderie met ruim 30 kramen. De kramen werden bezet door ondernemers uit het dorp en de regio, instanties en het verenigingsleven van Engelen en diverse hobbyisten. Mede door het mooie weer was het gezellig druk op het horecaplein.

Tegen het einde vragen we Erol en Bob om een reactie. Erol: “ik ben trots op wat we hebben neergezet.” Bob: “Het evenement is prima verlopen, zonder echte problemen. Uiteraard zijn er verbeterpunten, maar ik kijk moe maar voldaan terug.”