Geslaagde spook- en horrortocht

Op zaterdagavond 26 oktober waren er in het Engelerpark overal volop lichtflitsen en enge geluiden. FC Engelen en Jongerencentrum De Schuilplaats organiseerden samen een spook- en horrortocht in het kader van Halloween. Bij de start in de kantine van FC Engelen kregen alle deelnemers een lichtgevende slang. Ruim 250 deelnemers liepen een route langs de voetbalvelden en de sportzaal om via het Hoenderland en terug te keren bij De Schuilplaats. Op 14 plekken verrasten de in totaal ruim 35 figuranten de deelnemers. Clowns met zagen, een doodskist waar iemand uit kwam, een voetbalkooi met enge personen, een gevaarlijk pad tussen bosjes met schrikeffecten. Geen enkele moeite was gespaard om er een enge tocht van te maken. Opvallend was het, dat als kinderen het echt te eng vonden, er een uitweg was of dat de spelers zich rustig hielden. Ook deelden diverse leuke figuranten snoep uit. Mede geholpen door het goede weer, werd het een zeer geslaagd evenement.